"Survivor: SJDS - BDSM", 2: Method to This Madness

Θεέ της τηλεόρασης, αυτό ήταν ένα απολαυστικό επεισόδιο, ναι. Θα μπορούσα να βλέπω τον Τζον Ρόκερ να ξεφτιλίζεται για όλες τις ώρες της μέρας μου, και δε θα το βαριόμουν στιγμή.


  • Ο Τζον Ρόκερ να χάνει δοκιμασία από την κοπέλα του; Ναι.
  • Ο Τζον Ρόκερ να χάνει τόσο εμφατικά που αν παίζαν αυτή τη δοκιμασία για πέντε χρόνια, ακόμα δε θα κατάφερνε να φτάσει ψύχραιμα ως την άλλη άκρη; Ναι.
  • Ο Τζον Ρόκερ να είναι έξαλλος επειδή “έχασα από ένα κορίτσι;” Ναι.
  • Ο Τζον Ρόκερ να διαλέγει το βάζο που δεν είχε μέσα στοιχείο για το Immunity Idol; Ναι.
  • Ο Τζον Ρόκερ να χάνει δοκιμασία από έναν τζενέρικ τύπο που θα ξαναδούμε στη σειρά στο επεισόδιο που θα τον διώξουν; Ναι.
  • Ο Τζον Ρόκερ να αποτυγχάνει να προστατεύσει τη γυναίκα του Τζέρεμι, ο οποίος δε τον έκραξε ως ρατσιστικό σκουπίδι ακριβώς για αυτό το λόγο; Ναι.


Παιδιά, ναι όμως. Δεν είναι απλά πως είναι αντιπαθής και θέλω να του συμβούν επώδυνα πράγματα (για τα οποία έγραψα αναλυτικά την προηγούμενη βδομάδα), αλλά είναι πως επιπλέον χάνει και με απολαυστικά κομπλεξικό τρόπο. Μπόνους πόντοι.

Το κακό είναι πως βρήκε το II βέβαια, αλλά αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα μείνει τριγύρω αρκετά περισσότερο ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερες στιγμές απόλαυσης. Εξάλλου όπως είναι ήδη εμφανές, οι υπόλοιποι παίχτες δεν θα είναι ιδιαίτερα ΟΚ με το ρατσιστικό εμετό που βγάζει από το στόμα του. Δηλαδή ο Τζέρεμι ήταν για τους δικούς του λόγους, αλλά αυτό μάλλον τελείωσε τώρα. Είμαι περίεργος πώς θα εξελιχθεί αυτό.

Το στοιχείο της συνεργασίας μεταξύ μελών διαφορετικών φυλών χάρη στο Exile Island πάντα υπήρχε στη σειρά, αλλά τώρα με τους loved ones παίρνει πολύ μεγαλύτερη διάσταση και σίγουρα θα οδηγήσει σε δράματα. Είναι όπως στο πρώτο All-Star και τη συμφωνία του Λεξ με τον Ρομπ, αλλά σε εβδομαδιαίες επαναλήψεις. Καλή φάση.

Στο μεταξύ, το επεισόδιο εξήγησε κάπως και το βασικό μου πρόβλημα/απορία με το προηγούμενο, δηλαδή την σύγχυση με την ψηφοφορία και το γιατί η μεν Μπέιλορ ψήφισε κατά της Νάντια, γιατί ο δε Τζος ψήφισε την ίδια τη Μπέιλορ. Ουσιαστικά απλά την άφησε να πάρει εκείνη την ευθύνη για να φύγει η Νάντια, προστατεύοντας τον εαυτό του. Ωραίος. Αλλά τώρα βοήθησε να σωθεί η Μπέιλορ, οπότε υποθέτω είναι κάπως πάτσι. Αναρωτιέμαι τώρα ποιος παίρνει η σειρά μέχρι να αρχίσουν να κερδίζουν.

Άλλα highlights του επεισοδίου:

*Παιδιά κράττει με τα κλάματα, σοβαρά όμως. Αυτή η δουλειά θα γίνεται κάθε βδομάδα; Χεστήκαμε που έφυγε η αδερφή ψυχή σου από τη σειρά, θα τα ξαναπείτε σε 2 βδομάδες, ήμαρτον.

*H ξεκαρδιστική 'δεν είμαι σίγουρος ποιος από τους δύο γκέι είναι στην ομάδα μας' στιγμή στη διάρκεια της τελευταίας δοκιμασίας. Άβολο.

*Η μαμά της Μπέιλορ σκίζει το χείλος της Μπέιλορ. Η Μπέιλορ μοιάζει έτοιμη να βάλει τα κλάμματα. Η μαμά της Μπέιλορ κάθεται να χάσει. Έπος.

*Η αποτυχημένη προσπάθεια ανταλλαγής τσακμακιού με τα σύνεργα ψαρέματος και το πόσο ξεκάθαρα έξαλλος ήταν ο Προμπστ που πήγαν να του τη φέρουν οι failάδες.

*O Τζον Ρόκερ να χάνει. Θρίαμβος.

5 σχόλια:

  1. Διασκεδαστικό επισόδειο κυρίως λόγω του Johnny Rock. Η Βαλ του λέει έχει βρει δύο ΙΙ μέσα σε 5 μέρες, το πιστεύει και πάει να βρει και αυτός ένα. Θα πιστεύει οτι είναι γεμάτο idols το νήσι. Και λίγο περίεργο το σχέδιο του για να σώσει την Βαλ. Θα σε ψηφίσουμε, παίξε το ΙΙ ?!?
    Ελπίζω να μείνει και μετα το merge ο Ροκερ:) δεν ξέρω, δεν μπορώ να νευριάσω με την ηλιθιοτητά του.
    Η Τζούλι καλή κίνηση να στείλει τον αρχηγο(;) του tribe της στο exile μαζί με τον άντρα της αν και στράβωσε 30 λέπτα αργότερα.
    Και ο Jeremy χείριστικε κάλα το clue σε αντίθεση με την Βαλ τη προηγούμενη βδομάδα. Οι υπόλοιποι αδιάφοροι προς το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά το ψεύτικο σχέδιο διάσωσης της Βαλ έκανε το κεφάλι μου να πονάει. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να είναι τόσο περίπλοκο. Πες "βρήκε ΙΙ, ψηφίζουμε την άλλη" και τέλος. Χριστέ μου.

      Διαγραφή
  2. cross promoting http://gkoultoura.gr/post/99357151305/survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βαλ από την στιγμή που είπε πως έχει II ήταν στόχος, διότι οι υπόλοιποι είναι τόσοι πολλοί που μπορούν να χωρίσουν τις ψήφους τους. Ιδιαίτερα όταν είπε πως έχει 2!!! Προφανώς κανείς δεν την πίστεψε, αλλά όταν παίζεις έτσι προκαλείς τους υπόλοιπους να σε στείλουν. Θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί την συμφωνία του συζύγου με τον Ρόκερ και να πεί του Ρόκερ αν με ψηφίσετε φεύγω, ΣΩΣΕ ΜΕ. Ήταν μία κακή παίκτρια. Όπως και η σεζόν νομίζω πως είναι γεμάτη με μόνο κακούς παίκτες που δεν έχουν ιδέα από το παιχνίδι. Κάποιος που έκανε κάστινγκ θα πρέπει να έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, συμφωνώ, δεν έχω δει ως τώρα κάποια έξυπνη κίνηση από οποιονδήποτε. Άντε πες η συμφωνία του πυροσβέστη με τον Ρόκερ.

      Διαγραφή