Survivor: Drop your buffs

Παραμένω αβέβαιος για το φετινό Survivor. Ακόμα και μετά την αναμενόμενη ανακατάταξη των φυλών.

Απορώ ειλικρινά γιατί μπαίνουν πια στον κόπο να κάνουν αυτούς τους ανόητους διαχωρισμούς στο Survivor. Αν δε με απατά η μνήμη μου, η μία και μοναδική φορά που τέτοιου είδους (γέροι vs νέοι, άντρες vs γυναίκες, καυκάσιοι vs ασιάτες vs λατίνοι vs μαύροι, όμορφοι vs άσχημοι- θα μπορούσε!) έχει κρατήσει μέχρι το merge, ήταν στον Αμαζόνιο. Θα μου πεις, τι σε πειράζει ρε φίλε, για promotion το κάνουν, και άμα δε δουλεύει το φτιάχνουν μετά. Ναι, αλλά κάθε φορά που το τρικ δε λειτουργεί, ζημιώνεται η σεζόν. Πολύ απλά, βαριέμαι τα (υποτίθεται) set-up επεισόδια αν αναλώνονται σε μία από τις δύο φυλές, και μάλιστα στους losers.

(Ένας λόγος παραπάνω εδώ που χάσαμε τρία επεισόδια πάνω στον Jimmy Johnson, ένα ακόμα marketing trick του παιχνιδιού, στερώντας πολύτιμο screen time από τους αληθινούς πρωταγωνιστές της σεζόν.)

Θα μου ξαναπείς τώρα, γιατί, δεν έχουμε αφιερώσει αρκετό χρόνο στο τρίγωνο των Brenda/Kelly B/Naonka από τη φυλή των νέων; Φίλε συνθεατή, έρχεσαι στα λόγια μου, γιατί το μόνο ενδιαφέρον πράγμα που συνέβαινε στη φυλή των νέων (εκτός το παρουσιαστικό της Brenda) επιλύθηκε ουσιαστικά με τη Naonka να φεύγει σε άλλη φυλή. Θέλω να πιστεύω πως όλες τους θα ξανασυναντηθούν, αν μη τι άλλο για να επιλυθεί κάπως αυτή η πρώτη πράξη που είδαμε όταν η Nay κόντεψε να παίξει μπουνιές με την Kelly.



(Επίσης να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι δεν έχω ιδέα ποια είναι η τύπισσα στο screenshot. Πάρτο όπως θες αυτό. Έχω δει και τα 4 επεισόδιο. Και δεν έχω ιδέα.)

A, επίσης. Καλύτερα να μην πιάσω ΚΑΝ το 'Μενταγιόν Της Δύναμης'.

Εντάξει, πέρα από αυτά τα θεμελιώδη περί στη στησίματος της σεζόν, το επεισόδιο από μόνο του δεν ήταν άσχημο, και αφήνει υποσχέσεις ότι μπορεί η σεζόν στην πορεία να φτιάξει, α λα Cook Islands. (Όπου είχαμε επίσης ξεκινήσει εντελώς στραβά, με ΤΕΣΣΕΡΙΣ κιόλας φυλές.) Οι δοκιμασίες εδώ είχαν γούστο, είχαν dramatic tension, και μέσα από αυτές μπήκαν σε κάποια σειρά τα νέα δεδομένα και οι νέες δυναμικές μεταξύ των παιχτών.

Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για προβλέψεις (επιλέγω μάλιστα να κρατήσω αυτό το επεισόδιο ως τύποις πρεμιέρα για φέτος), αλλά βάσει και μόνο χρόνου στην οθόνη, θα έλεγα πως Marty, Kelly, Naonka και Brenda μοιάζουν σε πολύ καλή θέση για την τετράδα. Όπου απλά το ξέρεις πως ο πραγματικός τελικός δε θα είναι μπροστά στο Jury, αλλά σε εκείνη την τελευταία δοκιμασία, όπου θα είναι Όλοι vs. Kelly.

Μέχρι τότε βέβαια έχουμε πολύ δρόμο. Θα είναι η διαδρομή ένα απλώς διασκεδαστικό filler ή θα κάνει την ανατροπή, όπως συχνά έχει καταφέρει η σειρά;


.

3 σχόλια:

  1. pethainw pou apokaleis to (fantastiko, gia na min pareksigithw) survivor seira kai oxi paixnidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Heh. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από την άλλη το Survivor μοντάρεται και παρουσιάζεται με σκοπό αφήγησης και ανάπτυξης χαρακτήρων. Άρα είναι πιο κοντά (όπως και το Project Runway) σε ένα 'κανονικό' δράμα, παρά σε 100% τηλεοπτικά παιχνίδια σαν το Wipeout.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απογοητευση ... μεχρι ο probst βαρειεται στο σχολιασμο του blog του

    ΑπάντησηΔιαγραφή